Saturday, January 21, 2012

Teokarbipasta herneste, peekoni ja mündiga


värskeid herneid
peekonit
teokarbipastat
aromaatset münti (meil oli kuivatatud)
sidrunimahla
oliivõli
laktoosivaba koort
teisi maitseaineid
parmesani juustu

Selle pasta tegemine läheb väga kiiresti. Keeda pasta aldenteks ja sega juurde nats oliivõli, nagu ikka. Prae pannil kergelt läbi peekon ja hästi kiirelt herned (herned peaksid säilitama oma erkrohelise värvuse, siis nad ka maitsevad paremini). Sega pannil olev kraam pastaga, edasi potil kerget kuumust hoides, lisa koor, münt ja pigista juurde sidrunimahla. Maitsesta soola, pipra, riivitud parmesani ja oma lemmikutega.

Leidsime selle pasta retsepti Jamie Oliveri saidilt, kus ta kirjeldas, et teeb seda tihti oma lastele, kuid mitmel korral on nad naisega selle enne laste ülesärkamist nahka pistnud.  Tõesti on maitsev ja jällegi jumalast lahe vaheldus tavalisele karbonarale või arrabiatale.

No comments:

Post a Comment