Thursday, August 25, 2011

Coq au Vin level 2


Kuigi oleme sellest ka varasemalt kirjutanud, peame lisama veel paar kommentaari. Kuna olime sõprade seas oma kanaroage kõvasti praalinud, pidime koera sünnipäevapeol on uhkustamist õigustama. Seekord leotasime supikana juppe cabertnet sauvignon´i ja konjakisegus (samuti ca 24 h), kuhu olime lisanud olulisemalt suuremas koguses küüslauku. Praadimisel olime samuti konjakiga veidi lahkemad ja enne hauduma panekut lisasime kupatusele tublis koguses sulavõis praetud purustatud küüslauku. 


Potis hautasime ca 2h või rohkemgi ja serveerisime koos hautatud küüslauguse lillkapsa ja ubadega. Uskuge, see oli teist võtet väärt.

Kõrvale limpsisime punast Côtes du Rhône´i mis vaatamata oma tugevusele sobis kanaga ideaalselt (ilmselt põhjusel, et konventsionaalsest kanast polnud enam midagi järel).

Meeskokk kandis kogu õhtu (sh söögilauas ja õues külalisi vastu võttes) inspireerivat põlle:


No comments:

Post a Comment