pastat
rohkelt küüslauku
keiju laktoosivaba koort murulauku/peterselli
koriandrit, soola, pipart, chillit, persaillott'i ja muud head korralikult spinatit
Oleme kalkunipastat blogis juba kirjeldanud, see siin on aga algse retsepti edasiarendus. Seletame kogu protsessi veelkord lahti: liha prepareerimisega alusta varakult, lõigu liha mõnusateks tükkideks ja viska koos hakitud küüslauguga potti kõrgel tulel praaduma. Kui kõik küljed on kergelt pruunikad lisa maitseained (sool, pipar, koriander), prae veel hetke läbi ja lisa lihale korralikult kuuma vett ja jäta omas mahlas hauduma. Mida kauem kalkuniliha küüslauguses leemes hautad, seda pehmem ja hõrgutavam liha tuleb, meie tegime seda ka seekord 1,5 tundi. Kogu roa kõige eepilisem ja hulluksajavam osa on liha ümber tekkiv leem, ära seda vahepeal kuhugi ära kalla. Vahepeal pane keema pasta. Nüüd tuleks lihaleemele veel lisada koor. Erinevalt juba blogis kirjeldatud "kalkunipasta lipsukestega" retseptist ei saa veel sööma hakata, vaid tuleb lisada veel spinatit ja mõnusalt maitsestada. Kui see on tehtud, kalla pasta hinnalise kastme juurde ja sega läbi. Nüüd võib küll sööma hakata!
Oi kuidas meile meeldivad rohelised pastad (mmmm värske pesto, seda sööme liiga tihti) . Selline spinatikas on aga taas lahe vaheldus ja õhtune pühalik nauding on taas kogetud:P
No comments:
Post a Comment