Viimati kirjutasime talviste turuandide juures tuurast, tursast ja vareenikutest. Ka sel nädalavahetusel pakkus imeilus ilm võimaluse toredaks šopinguks: lisaks piltidele jäädvustatud kiludele, leivale ja siiale kuulus meie saagi hulka ka 100% veisepuljong, värske soolalõhe, (juba varasamalt ülistatud) punane mari ja tatrapirukas kapsaga. Kel siiani käimata, tehke laupäeval 10-11 kiire külastus. Pakutav toore on täiesti piisavaks argumendiks ka teisest linna otsast tulekuks.
Presidendi kilud taluleivaga. Mmmmõnusalt marineerunud kilud värskete roheliste maitsetaimede ja jumaliku sibulaga. Kõrvale korralik amps sooja taluleiba. Proovisime ka oliivõlis marineeritud kilusid koos oliividega- väga bro!
Soolasiig. Lõikasime siiast õhukesed carpaccio-viilud ja tegime kõrvale õrna sidrunimahla-õlisegu. Saiaks värskelt ahjust võetud foccacia ja joogiks üks külm Gavi.
No comments:
Post a Comment