3 muna
klaasike suhkrut
korralikku jahu
laktoosivaba piima
laktoosivaba koort
törts vaniljesuhkrut
Klopi munad vahule koos suhkruga. Lisa jahu ja muud komponendid vastavalt soovitud paksusele- tihedusele. Piima ikka rohkem ja koort vastavalt vähem. Vaniljet ainult maitseks. Prae üle panni ja vähese õliga!
Taassünd, sest pannkoogid seostuvad tavaliselt siiski rasvase piima/ koore/ keefiri ning tilkuva õliga. Ülaltoodu on hea näide sellest, et head asja saab ka halvata. Meie mekkisime juurde head leiba, Eesti laktoosivaba juustu, eelmisel päeval küpsetatud quiche´ ja isetehtud maitsevõid. Ja muidugi värsket moosi. Taastage vanad head traditsioonid ja pühendage pühapäevased hommikud pannkookidele.
Ja muidugi 1 külm pudel valget vahutavat Simonsig´i aastast 2008. Viimase leiab Viimsi veinipoest Kruger või eriti hea hinnaga Grape veinipoest.
Ja muidugi 1 külm pudel valget vahutavat Simonsig´i aastast 2008. Viimase leiab Viimsi veinipoest Kruger või eriti hea hinnaga Grape veinipoest.
No comments:
Post a Comment