midagi polegi eriti vaja- mine lihtsalt Viimsi Delicato´st läbi ja haara kaasa nende värsket pestot ja Itaalia pastat.
sekka natuke koduterassil (või köögis) kasvavat basiilikut
meresoola
Keeda pasta mõnusalt al denteks ning enne vee äravalamist kasuta sellest mõnda supilusikat pestoga segamiseks. Kurna pasta ja lisa pesto. Aja kogu kupatus segamini ja serveeri. Kaunista basiiliku ja maitsesta soolahelvestega.
Kuigi oleme suured slow cooking´u austajad, ei ole mõnikord midagi paremat kui imehea ja -kiire pasta, mille valmistamine võtab max aega 10 min. Ainus oht on see, et preili sööb topsist kogu rohelise enne pasta peale panekut ära, sest värskena tünnis müüdav mikstuur on lihtsalt niivõrd ahvatlev ja isuäratav.
PS! Kõrvale mekkige mõnd Liguuria valget (Cinqueterre, Rivera Ligure di Ponente, Colli de Luni), sest kohalik mätsib alati hästi kohalikuga.
No comments:
Post a Comment