Monday, September 19, 2011

Itaalia punase riisiga täidetud koha


üks mehine koha
itaalia punast riisi
porgandeid
sibulat
soola-pipart
talumune

Salatiks:
ohtralt talutomateid
rohelist sibulat

Kõrvale:
lillkapsaid
itaalia punast riisi
eesti kirsstomateid
sibulat
porgandeid

Puhasta koha, lõika maha pea. Pane kala õrna soolaga kõrvale ning keeda hea hunnik riisi. Samuti keeda valmis munad, prae õrnalt läbi sibul ja porgand. Kupata kõik saadused kalale kõhtu ja mässi kala kõht ülespoole fooliumisse. Fooliumipätsile otsi piklik ahjuvorm. Küpsema ja nautima!

Eriti imponeeriv oli turul müüja selgitus, et tegemist pole mitte tavaliste kanade munadega, vaid sellistega, kes munevad trepi peal. Smart.


Salatitel retsepti teatavasti polegi. Meie lõikusime erineva näo ja teoga talutomatid, segasime lõigutud rohelise sibula, õli ja soola-pipraga.


Kohast ülejäänud riis sega kirsstomatite, sibula, porgandite, keedetud lillkapsaste ja maitseainetega. 


Kokku tuli selline segu:)

No comments:

Post a Comment