Sunday, September 11, 2011

Spontaanne õunavorm


koduseid hapusid õunu
kaneeli
suhkrut
röstitud seemneid ja pähkleid
laktoosivaba koort
laktoosivaba piima
2 talumuna
törts värskelt pressitud ingverit

Puhasta õunad südamikest, lõigu väikesteks viiludeks ja aseta ahjuvormi. Koor jäta õuntele kindlasti peale. Sega laktoosivaba koor, piim, munad, suhkur ja aja kõik mõnusalt vahule. Vala kogu vedel kraam õuntele peale ning lisa seemned, natuke suhkrut, kaneel ja ingver. Küpseta kuni pealmised õunad on pruunid ja sidusaine tahke! Peale võid lisada veel erinevaid marju.

Spontaanne, sest selles vajaminevad komponendid on pea alati olemas. Ning selle asemel, et teha oh so yesterday ahjuõun, tuleb kulutada 2 extra minutit ja valmibki suurepärane magustoit. Level 2 on see, et lisada veel ka saiakuivikuid ja vormistada sellest üks fantastiline saiavorm. Sellest aga räägime kunagi hiljem.

No comments:

Post a Comment