Monday, September 19, 2011

Kukeseenepirukas


soolast liivatainast
hunnik kukeseeni
laktoosivaba juustu
laktoosivaba koort (Alpro soja)
sibulat
oliivõli
3 talumuna
soola-pipart
taimset võid

Pese ja haki seened, prae pannil koos sibulate ja võiga. Eelküpseta vormis taigen. Puista seened vormi, lisa vahustatud munade-koore ja maitseainete segu. Asu küpsetama ja enne valmimist lisa juust ja grilli kuniks juust on sulanud ja mullitab.

Kuigi me pole teab-mis-suured seenesõbrad, teevad värsked kukeseened tuju alati heaks. Ja teatavasti ei lähe konserveerides ja purki vangistades miski maitsvamaks- seegi nautigegi maitsvaid toitaineid alati värskelt.


Salatiks valmistasime juurde kerge segu oliividest, eesti tomatitest, seemnetest, rohelisest salatist ja päikesekuivatatud tomatitest.

1 comment: