Monday, October 3, 2011

Meie pere klassikaline quiche soolalõhest ja krevettidest


muretainast
korralikku kogust värsket soolalõhet
mõnusaid krevette
peterselli
murulauku
4 muna
poolteist pakki laktoosivaba koort
laktoosivaba riivitud hiirte juustu
seemneid

Eelküpseta ahjus muretaigen. Et taigna servad küpsemisel õnnetult lönti ei vajuks, kata taigna servad hõbepaberiga. Pärast küpsetust kata põhi õrnade soolalõhe lõikudega, puista üle krevettidega ning maitsesta hakitud peterselli- murulauguga. Edasi tee klopitud munadest, koorest, riivjuustust ja maitseainetest ühtlane segu (sega korralikult) ning vala kogu eelnev kraam sellega üle. Viimaks raputa peale seemneid ja torka ahju küpsema.

Quiche võib olla mitme legendaarse kaasaostu-söögikoha tõttu kaotanud teatava osa oma väärtustest, kuid sellele vaatamata on õhuline ja koduselt värske quiche hämmastavalt maitsev ja alati väga oodatud käik. Eriti vahvalt mõjub see koos värske salati ja virgutavalt kihiseva vahuveiniga. Bite this!

No comments:

Post a Comment