Monday, October 31, 2011

Salat kalkunist ja täisterapastast


öko-täisterapastat
100% taimset Alpro sojakoort
tomateid
jääsalatit
värsket tšillit
kalkuni kintsuhakkliha
1 sibul
1 küüslauguküüs
soola-pipart ja muid lahedaid maitseaineid
kvaliteetset õli

Prae pannil hakkliha, vastavalt maitsele tšillit, sibulat ja küüslauku kuni kalkun on kenasti tahke ja kuldpruun. Samaaegselt keeda valmis pasta ja jahuta külma veega. Sega pasta ja hakkliha kokku ning vala peale ca 3/4 väikesest sojakoorest. Maitsesta. Lõika tomatist suupärased tükid, rebi salatist vahvad ribad ja sega kogu kupatus omavahel kokku. Maitsesta vähese õli ja maitseainetega vastavalt soovile. Serveeri kausist ja mugista suure lusikaga!

Kooreste salatite sõprade tõeline unistus. Toitev, maitsev ja valmib kõigest 10 minutiga. Tavalise täisterapasta asemel võib kasutada ka kodumaist spetsiaalset öko-salatipastat, mida peaks saadaval olema erinevate vahvate maitsetega.

No comments:

Post a Comment